O Mediusu


O MEDIUSU

Medius je lokalni trgovinski lanac koji se bavi prodajom robe široke potrošnje.
Centrala firme, sa sedištem je u Novoj Pazovi, u ulici Četvrta industrijska 12.
Kompanija je osnovana septembra 1994. godine i zaposljava više od 440 radnika.
Medius poseduje 26 maloprodajnih objekta, ukupne povrsine 11.200 m².
Godine 2016, kompanija Medius je investirala u sopstveni pogon svežeg mesa i proizvodnje delikatesa radi postizanja kvalitetnije ponude u tim kategorijama. Medius mesara kao posebno pravno lice zauzima prostor od 1100m2 i kapacitet od 2500t svežeg mesa i delikatesnih proizvoda na godišnjem nivou, Medius mesara zapošljava 25 radnika.

ISTORIJAT

Naša priča počinje septembra 1994. u Novoj Pazovi kao malo, porodično preduzeće. Sa svega 3 zaposlena radnika, u iznajmljenom kancelarijskom prostoru od 30m² i magacinskom od 250m². Medius počinje kao dobavljač osnovnih životnih namirnica malih trgovinskih radnji. Prvu godinu rada Medius završava sa 76 registrovanih kupaca i asortimanom od 70 artikala. Iz godine u godinu širilo se tržište Mediusa i rastao je broj kupaca iz susednih mesta.
2006. godina se izdvaja kao jedna od najbitnijih godina za dalji i ubrzani razvoj Mediusa. Naime, tada je donesena odluka o prestruktuiranju Mediusovog poslovanja iz klasične veleprodaje ka razvoju sopstvenih maloprodajnih objekata. Krajem decembra 2007. godine, Medius otvara svoj prvi savremeni supermarket veličine 550m² u strogom centru Stare Pazove.

TRENDOVI – MEDIUS ONLINE PRODAVNICA

U skladu sa savremenim trendovima, Medius je počev od 01.06.2021. godine krenuo sa online prodajom i dostavom na teritoriji Stare i Nove Pazove. Takođe narudžbine i dostavu na teritoriji Inđije radimo u saradnji sa DeliverIn-om.
1 TRENDOVI

PROCESI – WMS

Kao jedan od procesa u našoj kompaniji, ističe se i sistem za upravljanje skladištem. (WMS) Program kreiran da pomogne skladištu ili distributivnom centru i ljudima koji rade u njima. On olakšava upravljanje u svakodnevnom planiranju, organizovanju osoblja i kontrolisanju raspoloživih resursa da se kreću i skladište.

STANDARDI

Stalnim investicijama i konstantnim razvojem, zdravom politikom poslovanja, Medius pruža kvalitetnu uslugu koja u potpunosti može da zadovolji potrebe današnjeg potrošača. Trenutno Medius-ova maloprodajna mreža broji 25 savremenih objekata u kome je zaposleno oko 440 radnika.